Bob Crowley / Survivor Wiki (2024)

Robert “ Bob “ Crowley je jediný přeživší přeživší: Gabon.

nejstarší člověk, který kdy vyhrál Survivor na 57, Bob je známý pro přetrvávající zbytek jeho aliance a k vytvoření dvou přesvědčivě realistické falešné Skryté Imunity. Jeho četné soutěže vyhraje, subtilní hratelnost, a otcovský vztah s Cukrem Kiper pomohlo vzít ho do konce, a nakonec se stal Jediným, kdo Přežil v 4-3-0 hlasování.

profil

Citováno z CBS.com

Robert “ Bob “ Crowley (58)
rodné město: Portland, Maine
povolání: Učitel fyziky

Robert Crowley se považuje za hybrida Indiana Jonese a Robinsona Crusoe. Miluje venku a je vždy připraven na své další dobrodružství.

Robert je učitel fyziky na střední škole v Gorham, Maine a drží jak Spolupracovník a Bakalářské tituly v lesnictví z University of Maine – Orono a Mistři stupeň Vzdělání z University of Southern Maine. Po zazvonění školního Zvonu se však Robert stává podnikatelem. Jeho širokou škálu pracovních míst rozpětí od první důstojník na výzkumné lodi pro Smithsonian Institution v Kanadě na entomologii, pro USDA, skunk relocater, stejně jako Prezident, Viceprezident a Hlavní Vyjednavač pro jeho místní Učitel Unie.

když není na dobrodružství, Robert zájmy patří psaní do časopisů, vyprávění příběhů, fotografování, sbírání kostí, archeologie a kempování.

tento vědec lezení po stromech, který se popisuje jako čestný, dobrodružný, vynalézavý a vtipný, postavil svou skutečně „zelenou“ letní chatu zpět, když zelená byla označována pouze jako barva. Jeho“ zelená “ kabina byla kompletně postavena z recyklovaného materiálu a vyžaduje zlomek energie průměrného amerického domu. Postavil četné stavby z recyklovaného materiálu, včetně přístavů, sauny, Kuřecí dům a lovecký srub.

Robertova strategie je být poskytovatelem a létat pod radarem na Survivor. Chce dokázat, že milí kluci to zvládnou až do konce zápasu.

Robert a jeho manželka Peggy bydlí v Portlandu v Maine. Mají dva syny, Davida a Johna, jednu dceru, stránku a kočku s vysokou údržbou jménem William. Robertovo datum narození je 25. února 1951.

Survivor

na začátku sezóny byl Bob umístěn na kmen Kota. Bob byl původně v alianci s ostatními kmeny Jacquie Bergovou, Marcusem Lehmanem, Charliem Herschelem a Corinne Kaplanovou. Kmen Kota se ukázal být silný tím, že vyhrál první tři výzvy. Nicméně, když Kota prohrál výzvu o imunitu a byl nucen čelit kmenové Radě, Bob se připojil ke své alianci a vyloučil Paloma Soto-Castillo.

v následující epizodě došlo k výměně kmene, který nakonec vzal Jacquie do nepřátelského kmene Fang. Když byla Jacquie vyloučena, Randy Bailey byl vítán do Bobovy aliance. Kmen Kota bude stále silný, a kmen vyhrál další dvě výzvy o imunitu. Bob také pomohl vyloučit Dana Kaye kvůli slabší Susie Smith ve strachu, že Dan má skrytou imunitu. To skončilo zásadní chybou Bobovy aliance, protože Susie nakonec změnila strany.

Na Den 21, oba kmeny předpokládat, že sloučení by přijít, ale místo toho, oni byli vítáni s další kmenové swap. Bob a Marcus zůstali na Kota, zatímco Charlie, Randy, a Corinne se přestěhovala do Fang. Když Fang vyhrál výzvu o imunitu, Bob musel čelit kmenové radě, kde tribemates Ken Hoang, Crystal Cox, a Susie vyloučili Marcuse.

poté, co byl Marcus vyloučen, se oba kmeny sloučily do nového kmene Nobag („Nobag“ je psáno pozpátku). Charlie nakonec byl vyloučen na příští kmenové Radě a brzy se zdálo, že se Bobova aliance rozpadne. Bob byl zaměřen další, ale když byl poslán na Exile Island, vytvořil falešný skrytý Idol imunity. Předstíral idol, aby si zajistil své místo ve hře, a Randy, jeho vlastní člen aliance,byl slepý. Po Randyho vyloučení, Bob vytvořil další skrytý Idol imunity ve snaze zachránit sebe a posledního člena aliance, Corinne. Ačkoli to bylo marné a Corinne byla vyloučena, způsobilo to, že Ken zradil svou vlastní alianci a hlasoval proti Mattymu Whitmoreovi.

Bobova vítězná série pokračovala vítězstvím své páté výzvy v řadě. To bylo něco, co jeho ostatní kmenové neočekávali. Později, Ken se pokusil navrhnout dohodu s Bobem a řekl, že kdyby získal imunitu, vzdal by to Kenovi, protože ho podvedl na poslední kmenové Radě. Nicméně, Sugar Kiper informoval Boba, že to byl jen trik, jak ho oslepit, a Bob šel proti této myšlence. V následujících kmenových radách, Crystal a Ken byli oba vyloučeni.

v závěrečné výzvě o imunitu Bob prohrál se Susie v soutěži o budování karet. Bob vypadal znovu odsouzen, ale dokázal přesvědčit Sugara, aby šel na svou stranu a hlasoval proti Mattymu. S vědomím, že může dojít k výzvě tiebreaker, Bob také začal cvičit, jak postavit oheň. Na kmenové Radě došlo k remíze, a jak Bob očekával, remíza se uskuteční. Matty a Bob byli nuceni soutěžit v požární stavební výzvu a ještě jednou, Bob vyhrál.

na závěrečné kmenové radě byl Bob konfrontován Kenem za to, že se nevzdal své imunity. Crowley byl také konfrontován Randym za použití falešného skrytého idolu imunity proti němu. Corinne se ptal Bob show ošklivé straně od něj, a aby jí věřit, proč Bob nelíbilo, Cukr a snažil se ukazuje ošklivé straně averze Cukru, ale když začal říkat něco pozitivního o Cukru, Corinne přerušil a řekl mu, že ona nechtěla slyšet dobré straně Bob. Nakonec porota zvolila Boba jako jediného přeživšího v hlasování 4-3-0. Bob získal hlasy Marcuse, Kája, Randy, a Corinne, v podstatě všechny původní Kota plus Randy. Kromě toho, na Reunion Show, Bob, také vyhrál „Sprint Hráč Sezóny“ ocenění, vydělávat ventilátor je hlasování přes Cukr a Matty.

Historie Hlasování

Bob je Hlasování Historie
EpizodaBob
Hlasů
Hlasoval Proti
Bob
1Kmen Kota Imunitní
Kmen Kota Imunitní
2Paloma
3Kmen Kota Imunitní
4Kmen Kota Imunitní
5Kmen Kota Imunitní
6Dan
7Ken
8Crystal
9Susie
11MattyIndividuální Imunitu
12KrystalIndividuální Imunitu
13GenIndividuální Imunitu
MattyMatty, Susie1
Cory Vates
Bob
Charlie, Corinne,
Marcus, Randy
Jediný, kdo Přežil, Den 39

^1 V „Rozloučit Gabon“, hlasování skončilo 2-2 kravatu mezi Bobem a Mattym, nutit oheň-což tiebreaker. Bob vyhrál tiebreaker a zůstal ve hře.

Post-Survivor

  • V roce 2009, Crowley publikoval svou autobiografii, Dělat Vlny: Příběhy z Maine Bob Crowley. Producenti Survivor, nicméně, zakázal Crowleymu zmínit show ve své knize.
  • V Létě 2009, Bob, spolu s dalšími prvních osmnáct Přeživší vítězové, se objevil na televizním přehledu speciální „Survivor Milionáři: Kde Jsou Teď?“
  • 9. ledna 2010 se Bob zúčastnil Survivorovy 10leté výroční párty spolu se všemi svými kamarády z Gabonu.
  • Bob otevřel zimní tábor v Durhamu v Maine, kde se každý rok koná Durham Warriors Survival Challenge, charitativní charitativní sbírka založená na jednom víkendu.

Zajímavosti

  • kdo přežije: Vanuatu soutěžící Julie Berry zúčastnil Bob vysoké školy v Gorham, Maine a chodil na jeho přednášky jako student.
  • na Rob má Podcast, Bob ukázal, že on byl vlastně náhradník pro Gabon, a nahradil eventuální Nikaragua trosečník Jimmy Johnson, když druhý selhal jeho lékařské vyšetření.
  • Bob je nejstarším členem původního kmene Kota a nejstarším mužem, který soutěží na Gabonu.
  • Bob představil motýlek jako způsob nošení buff. Zatím je jediný, kdo tento styl sportuje.
  • Bob a Matty Whitmore jsou jedinými trosečníky v Gabonu, kteří se dostali do sloučení bez přepínání kmenů.
  • Když Randy hrál Bob falešnou Imunitu, Jeff Probst hodil ji do ohně (jak je obvyklá praxe), moc nelíbí diváků. Jakmile však kmenová rada skončila, Jeff ji vytáhl, aby ji mohl vrátit Bobovi na Shledání.
  • Bob je druhý ze tří jediných přeživších, kteří se v určitém okamžiku ve hře zapojili do nerozhodného hlasování. První byl Richard Hatch a třetí Natalie Whiteová.
  • Bob je první trosečník, který vyhrál fire-making challenge na final four a později vyhrál sezónu.
    • Bob je jediným přeživším, který vyhrál výzvu k výrobě ohně, než byl zaveden formát nucené tvorby ohně v Heroes vs. Healers vs. Hustlers.
  • Bob je nejstarším finalistou v době natáčení, bytí 57 když soutěžil v Gabonu.
  • Bob je jediný vítěz, který se narodil v roce 1950.
  • Bob je v současné době nejstarším vítězem, který přežil. Bob byl 57 let, 9 měsíců a 20 dní, když byl prohlášen za jediného přeživšího.
  • Bob je prvním jediným přeživším, který také vyhrál cenu oblíbeného fanouška. Po něm by následoval J. T. Thomas, Rob Mariano a Kim Spradlin.
    • Bob je jediný ze skupiny, který se nevrátil na další sezónu.
Předchází
Mikronésie
Bob Crowley / Survivor Wiki (1)
Parvati Mělké
Sole Survivor Nejaktivnějším
Gabon
Bob Crowley / Survivor Wiki (2)
Bob Crowley
nahrazen
Tocantins
Bob Crowley / Survivor Wiki (3)
J. T. Thomas
Přežil: Gabon Trosečníci

Ace

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (4)

Bob

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (5)

Charlie

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (6)

Corinne

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (7)

Krystal

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (8)

Dan

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (9)

GC

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (10)

Gillian

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (11)

Jacqui

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (12)

Kelly

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (13)

Ken

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (14)

Marcus

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (15)

Matty

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (16)

Michelle

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (17)

Paloma

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (18)

Randy

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (19)

Cukr

Kota

Bob Crowley / Survivor Wiki (20)

Susie

Fang

Bob Crowley / Survivor Wiki (21)

Bob Crowley / Survivor Wiki (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 5790

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.